Hospitality & Companion Services For Women – Private Companion Education & Training For Men – Private-Club & Events

 
 
Random Article


Waarom wij onze heren opleiden

Onze missie
Onze missie is het uitdragen van een unieke lifestyle voor de man, die zich als man beter in het leven zal voelen en deze gevoelens met een vrouw die dit wenst kan delen. Een lifestyle die iedere man kan adopteren (leren) en integreren in zijn werk en dagelijkse bezigheden. Deze lifestyle die wij in samenwerking met Success For Men elke dag verder verfijnen ziet zijn weerslag terug in de kwaliteit die wij leveren aan onze klanten. Hierbij staat de vrouw bij Private-Men uiteraard centraal. Wij willen hierin innoveren en nieuwe grenzen verkennen. Het gaat bij ons om de dynamiek die wij weten te creëren tussen een man van klasse, integriteit, geduld en compassie en de vrouw als centraal punt.  Het vertrouwen dat wij middels onze persoonlijke-ontwikkelingstrajecten met onze heren opbouwen is het vertrouwen waar u verder op kunt doorborduren. Door onze heren de kwaliteit en de klasse te mee te geven stimuleren wij hen om in het dagelijks leven meer uit zichzelf te halen. Het is aan de heren vrij of zij zich beschikbaar stellen voor reserveringen van buiten af.

Wij zijn een onderneming met ambitie
Onze ambitie is grenzeloos. Het leven van de man valt op alle punten altijd te verbeteren en het is een kunst om dit te kunnen en vol te houden. Onze ambitie is om de klasse van onze heren in de club iedere dag naar een hoger niveau te brengen. Om de heren het gevoel te geven dat zij ergens bij horen, dat zij zich hierin kunnen verder ontwikkelen en dat het voertuig Private-Men hun in hen leven ook echt verder brengt.
Hierin speelt geld niet de hoofdrol. Onze ambitie blijft dat wij zorgvuldig een selectie zullen maken waarin de afweging niet om geld gaat maar om waarde. Waarde toevoegen aan het leven, aan het moment aan een ervaring. In welke context dan ook.

Wat leren deze heren en zijn ze?
De heren komen uit verschillende windstreken maar hebben allen gemeen dat zij ambitie hoog in het vaandel dragen. Hun mentale en fysieke ontwikkeling, verzorging en hygiene, styling en sociale netwerk zijn zaken waar zij dagelijks in investeren. Het zijn mannen van een zekere kwaliteit en zullen hieraan blijven werken.
Alvorens deelname worden de heren gescreend tot diep in hun netwerk, op een e.v.t. strafblad en of andere merkwaardigheden. Deelname aan de Private-Club als Gentleman is enkel weggelegd voor een exclusieve selectie van heren die plezier en genot weten te scheiden, zowel privé als zakelijk

Om hoge levens en omgangsstandaarden te waarborgen geven wij de heren  gepaste trainingen in de vele etiketten van gepast gedrag, kleding en presentatie. Ontwikkeling van persoonlijke en emotionele ontwikkeling als het gaat om mentale en fysieke gezondheid. Het maken van de gepaste keuzes in het leven waarbij genot verdiend dient te worden. In de omgang met vrouwen leren onze heren ook het benodigde en wordt er open over dit onderwerp gesproken. Wij geloven dat wij op deze manier de heren de meerwaarde kunnen bieden van het werkelijk investeren in het deelnemen en participeren binnen de club.

Private-Men de enige club die deze begeleiding en training biedt
Private-Men is de eerste en de enige organisatie die mannen in hun levensontwikkeling begeleid en op het gebied met vrouwen adviseert. Wij geloven dat de ervaringen met vrouwen in de juiste context alleen maar kunnen bijdragen een positieve levenservaringen. Onze focus ligt eerder op de ontwikkeling van de heren in hun alledaagse leven als ene private-men in relatie tot vrouwen dan het acquireren van nieuwe klanten.