Posted 2 February 2015 by admin in Education & Male Development
 
 

FC-H Certified – The Renaissance Man


Meesterschap met vrouwen

Instinctief weten hoe vrouwen behandeld dienen te worden en wat vrouwen werkelijk waardevol vinden in het leven. Stap in de wereld van de vrouw en maak kennis met het “fluisteren met vrouwen”, leer de codes van het verleiden en de etiketten van het man zijn om een totaal andere dimensie met vrouwen te ervaren,

De FC-H training is een gebalanceerd privé traject waarbij ervaring en theorie samensmelten tot s’werelds meest unieke training speciaal voor de man. Deze training werkt van binnen naar buiten en bouwt op de ontwikkeling van de man waar wij spreken over het authentieke man zijn of te wel de Alpha Man. In deze basis wordt er op alle fronten gewerkt aan het “man zijn en voelen” zoals jij je behoort te voelen. Zelfvertrouwen en Zelfdiscipline staan hier vooral centraal. Het spectrum van de training gaat vervolgens de breedte in waarbij de vrouwenkennis , het spel van het verleiden de etiketten van gastheerschap en de aankleding van jou als een representatie van je beste zelf centraal staan. De gehele training is praktijk gericht en zorgt voor voldoende draaiuren waarbinnen jij de kneepjes tussen de vingers zult krijgen.

Ik wil het meesterschap met vrouwen beheersen

Lees hier meer over de Privé opleiding die nu in het eerste halfjaar van 2015  is afgeprijsd van €3499,- voor €2749,-!

Elke student die deze training succesvol volbrengt krijgt daarnaast de mogelijkheid om als vertegenwoordiger van ons unieke label aan het werk te gaan en zijn eigen vrouwen netwerk te vergroten in samenwerking met Private-Men.
Lees hiervoor eerst onze clubregels of neem contact met ons op voor een persoonlijk consult.